Категории

Puteti comanda produsele noastre si prin platforma SEAP.Home > Професионални Алкохолотестери > Алкохолен тестер 5510 Дрегер

Алкохолен тестер 5510 Дрегер

Код: 8322650bgn
Алкохолен тестер 5510 Дрегер
Алкохолен тестер 5510 Дрегер Алкохолен тестер 5510 Дрегер Алкохолен тестер 5510 Дрегер Алкохолен тестер 5510 Дрегер Алкохолен тестер 5510 Дрегер Алкохолен тестер 5510 Дрегер

730.00 BGN (Без ДДС)

730,00 BGN (С ДДС)


In curand.


Наличност: По поръчка


 Алкохолен тестер 5510 Дрегер
Алкохолен тестер 5510 Дрегер Алкохолен тестер 5510 Дрегер Алкохолен тестер 5510 Дрегер Алкохолен тестер 5510 Дрегер Алкохолен тестер 5510 Дрегер Алкохолен тестер 5510 Дрегер

730.00 BGN (Без ДДС)

730,00 BGN (С ДДС)


In curand.


Наличност: По поръчка


 
Дрегер Алкотест® 5510 е усъвършенстван вариант на модела Дрегер Алкотест® 6510.

Дрегер Алкотест® 5510 е префесионален алкохолтестер, даващ бързи и прецизни  резултати от измерването на количеството алкохол в издишания въздух. Има ергономичен и компактен дизайн.

 

Сигурен и лесен за употреба.

Автотестът и автоматичното  калибриране правят този алкохолтестер много лесен за използване. Всичките функции за измерване се активират чрез един единствен бутон. Навигацията в менюто се извършва чрез още два допълнителни бутона. Специално проектираният дизайн на хигиеничните мундщуци за еднократна употреба позволява бързото им и сигурно монтиране дори и при слабо осветление.

Бързо използване

Използваните нови технологии позволяват включването и достигането на работен режим да става за много кратко време.

Бързо и прецизно измерване.

Модерният датчик Дрегер ¼“ с динамичен газов анализ  е оптимизиран за измерване на алкохола. Дори и при големите концентрации на алкохол в издишания въздух, достигащи до датчика, благодарение на бързата пневматична система и скоростта на реакция на датчика се осигурява получаването на бърз резултат от измерването.

Намалена консумация на енергия

С две алкални батерии или акунулатори тип АА могат да се извършат до 1500 измервания.

 

Хигиеничен мундщук

Специалната форма на мундщука позволява прецизно и интуитивно монтиране. Специален отвор за въздуха, който не може да бъде запушен, предотвратява каквато и да е манипулация по време на измерването.  Дистанционна втулка на мундщука не позволява контакт между устните и корпуса на уреда и може да се използва, за да се извади използваният веднъж мундщук. Мундщука с частично отворена опаковка може да се монтира хигиенично и лесно на уреда.

 

Практичен дизайн

Благодарение на компактните размери Дрегер Алкотест® 5510 може лесно да се побере в джоб. Ергономичният дизайн го прави еднакво лесен за използване както както от десничари, така и от левичари. Формата на уреда осигурява разстояние между ръката на оператора и устните на лицето, което се проверява.

Вътрешна памет

 

Последните 10 измервания се запаметяват с номер на измерването и отчетената стойност. След това резултатите могат да бъдат прочетени от паметта  използвайки бутоните за менюто. 

Спецификации

 • Удостоверения:
  • BRML (la cerere, contra cost)
  • INM (la cerere, contra cost)
  • Европейски сертификат за съответствие
 • Тип:
  • Преносим
 • Измервани параметри:
  • Количество алкохол в издишан въздух (алколемия)
 • Категория на уреда:
  • Alcooltest electronic